У Житомирі у будь-який момент може обвалитися аварійна труба старої котельні

У Житомирі у будь-який момент може обвалитися аварійна труба старої котельні
У Житомирі на території неробочої котельні за адресою вул. Перемоги, 75 планують реконструювати аварійну трубу і відновити роботу котельні, яка раніше належала ВАТ «Житомирмолоко». Як повідомляли раніше в статті Житомирська школа №7, ліцей та ряд будинків могли залишитись взимку без тепла .

Про це журналістам розповів заступник мера Житомира Микола Боровець під час виїзду з питань підготовки міста до роботи в осінньо-зимовий період.

- На спеціальній нараді ми будемо приймати рішення щодо питання ось цього об'єкта. Його проблема є складною, щоб запустити в роботу цю котельню необхідно 800 тисяч гривень. Ми зверталися до обласної ради та адміністрації з проханням приєднатися до відновлення. Тобто розділити фінансування між обласним бюджетом та міським. Тут є проблема з трубою, яка знаходиться в аварійному стані і може в будь-який момент впасти на будинки, що знаходяться поруч, - сказав Боровець.

Крім того, керівник КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин зазначив, що котли знаходяться в зношеному стані, оскільки вони експлуатувалися більше 60 років. За його словами краще встановити нові котли, оскільки старі економічно дуже не вигідні.

Источник: http://zhzh.info

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.