До опалювального періоду Житомир готовий на 95% - Боровець

До опалювального періоду Житомир готовий на 95% - Боровець
Вчора 11 вересня за участю керівництва міста, області та керівників житлово-комунальних служб та підприємств відбулася нарада з підготовки Житомира до опалювального періоду.

 - Житомир готовий на 95%, - так оцінив заступник мера міста Микола Боровець виконання переліку робіт з підготовки міста до опалювального сезону. - По основним комунальним підприємствам ми маємо 95% виконаних актів готовності до зими. Сьогодні всі роботи виконуються відповідно до затвердженого графіка.

Як повідомив Боровець під час наради, в цьому році близько 10 млн.грн. спрямовано на підготовку житлового фонду, в тому числі на ремонт дахів, ліфтів, інженерних мереж. А це - удвічі більше показників минулих років. За підготовчий період замінено 4,7 км.труб. Більшість котелень готові до опалювального сезону, ще частину проходять перевірку. Всі котельні оснащені лічильниками теплової енергії.

КП «Житомиртеплокомуненерго» реконструювало дві котельні по вул.Московська, 48 і вул.Київська, 71. Проведена заміна старих котлів на нові з високим ККД. Зараз йде реконструкція котельні по вул. Гоголівській.

За словами голови правління ПАТ «Житомиргаз» Валентина Ющенка, в Житомирі практично відсутні безгоспні газопроводи. Всі вони знаходяться на балансі і належним обслуговуються. Якщо раніше Житомир був єдиним обласним центром, який мав лише одне плече (від Бердичева) подачі газу, то вже незабаром відбудеться відкриття ще двох: від Іванівки і від Глибочиці.

Як повідомлялося, опалювальний сезон в 2011 році почався для жителів Житомира з спецефектом «квартирний дощ».

Нагадаємо, в минулому році, в прямому ефірі телеканалу «Союз-ТВ», Микола Боровець дозволив житомирянам не платити за опалення, якщо в квартиру неякісно подають тепло.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.