Тепловики рапортують про 100% готовності Житомира до опалювального сезону. Люди їм не вірять

Тепловики рапортують про 100% готовності Житомира до опалювального сезону. Люди їм не вірять
Вчора прес-служба житомирського "Теплокомуненерго" повідомила про 100% готовності Житомира до зими.

Однак, подібні звіти більшість місцевих жителів сприймає скептично.

- Вони так звітують щорічно, але у мене в квартирі тепліше від цього не стає. - Каже житомирянка Єлизавета Левончук.

Жінка проживає по вулиці Шелушкова, 80 і змушена обігрівати свою квартиру нагрітими на газовій плиті вогнетривкими цеглинами.

Каже, що зверталася вже куди тільки можна - в ЖЕК, в теплокмуненерго. Але від жінки тільки відмахуються. Кажуть - квартира на останньому поверсі, та ще й кутова, тому й холодно.

- Скоро почнеться новий опалювальний сезон, але я не впевнена в тому, що цієї зими мені буде дійсно тепло. Прикро, адже гроші платимо так само як і все, хотілося б і тепло отримувати відповідне, - каже Єлизавета Лавончук.

Уже котрий рік з настанням холодів температура в квартирі житомирянки не піднімається вище 14-15 градусів.

- Багато разів зверталася в наш ЖЕК № 2, але до цих пір жодних зрушень. Кажуть лише, що кутова квартира, та й поверх останній, і що це впливає на температуру в квартирі. Кілька разів дзвонила тепловикам, щоб хоч якось допомогли, адже в квартирі максимум 14-15 градусів.

Щоб хоч якось зігріти оселі вона змушена палити газ, він трохи зігріває, але це шкідливо для здоров'я.

- Тому поки ще не дуже холодно я грію цеглу на газу, а потім сяк-так обігріваю кімнату. Одного разу ми з сусідкою пішли в теплокомуненерго і звернулися до головного інженера, з приводу того чи платити нам за опалення в літній період чи ні, він сказав хочете платите, хочете ні. Ми вирішили кілька місяців не платити. Зате потім заплатили штраф. Тепер не можемо зрозуміти, чому ми платимо повну вартість, а нормального опалення немає. Взимку доводиться обігріватися грілками і пляшками, і спати в одязі.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.