У Житомирі стартував опалювальний сезон

У Житомирі стартував опалювальний сезон
Сьогодні під час розширеної прес-конференції, заступник мера міста, відповідальний за комунальну сферу міста, Микола Боровець повідомив що в Житомирі вже розпочався опалювальний сезон.

За словами Боровця, ліміти на газ були отримані. Сьогодні міський голова підписав розпорядження про старт опалювального сезону.

- Зараз опалення вже подано на окремі об'єкти соціальної інфраструктури - школи, дитячі садки, лікарні. Житловий фонд почне обігріватися, як тільки температура знизиться, - сказав Боровець.

Одним з перших, хто отримав тепло був Житомирський центр матері і дитини. Там опалення включили ще минулого тижня.

Проте, серйозною проблемою залишається запуск найбільшої котельні в місті по вулиці Жуйко. За словами Боровця, її не можна включити тільки для опалення певних об'єктів. Лише запустити повністю все. Але на це немає лімітів.

Очікується, що до кінця тижня тепло з'явиться і у квартирах житомирян.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

міського голови


від 07.10.11 №603
Про початок опалювального періоду
2011–2012 років у м. Житомирі


Відповідно до Законів України «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Державних санітарних правил №№ 3231-85, 5.5.2.008-01 щодо забезпечення оптимального повітря-температурного режиму в дитячих, підліткових та загальноосвітніх закладах, п.2.04.05-91 «Опалення, вентиляція і кондиціювання», Будівельних норм і правил, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Розпочати опалювальний період 2011-2012 років у м. Житомирі, виходячи з кліматичних умов, згідно з діючими будівельними правилами та правилами технічної експлуатації теплових установок і мереж з підключенням, в першу чергу, до централізованого теплопостачання лікувально-профілактичних установ, дитячих дошкільних та загальноосвітніх закладів з наступним підключенням житлових будинків та об’єктів соціальної сфери.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Боровця М.П.


Міський голова В.М. Дебой


У теж час, як повідомляють читачі «Журналу Житомира», ще 7 жовтня були розпочаті ремонтні роботи за адресою: м.Житомир II - Житній провулок, біля будинку № 9.

- Як завжди розрили, обрізали труби і кинули. Другий тиждень нічого не робиться, мабуть для продовження робіт потрібен мороз. Це по - нашому! - Говорить Олександр Гросс, місцевий житель.

Источник: Журнал Житомира»

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.