Від сьогодні батареї житомирян не випромінюватимуть тепло

Від сьогодні батареї житомирян не випромінюватимуть тепло
Відповідно до розпорядження міського голови Володимира Дебоя у місті Житомирі з 17 квітня 2012 року припиняється опалювальний сезон.

Проте КП "Житомиртеплокомуненерго" дозволено проводити опалення лікарень, шкіл та дошкільних закладів згідно з їх письмовими клопотаннями.

Комунальники вже розпочинають підготовку до наступного опалювального сезону.

УКРАЇНА
м. Житомир
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови




від 17.04.2012 №193

Про закінчення опалювального періоду
2011–2012 років у м. Житомирі


У зв’язку із встановленням середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8˚С впродовж трьох діб, що відповідає санітарним нормам, з метою раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів та відповідно до Законів України «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», діючих будівельних норм і правил, правил технічної експлуатації систем теплопостачання комунальної енергетики України, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Завершити з 17 квітня 2012 року опалювальний період 2011-2012 років у м. Житомирі.

2. Дозволити комунальному підприємству «Житомиртеплокомуненерго» (директор Рогожин Д.В.) проведення опалення лікарень, шкіл та дошкільних закладів, відповідно до письмових клопотань.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Боровця М.П.


Міський голова В.М.Дебой

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.