У Житомирі водії маршруток працюють стільки часу, скільки їм заманеться

У Житомирі водії маршруток працюють стільки часу, скільки їм заманеться
У Житомирі, більшість міських маршруток та приміських автобусів повинні ходити до 23:00, проте як стверджують місцеві жителі багато водіїв припиняють роботу відразу після 22 години.

- Доїхати куди небудь після 22:00 практично не можливо. Або на таксі, або треба чекати на удачу. Часто можна почути, як водії між собою перемовляються і питають один у одного або їдуть на останнє коло. Графіка для них, таке враження, що не існує. Це ж їх робота. Навіть, якщо їхати бажають до кінцевої зупинки 3 людини, значить їх треба відвезти, а не лінуватися, мотивуючи тим, що не вигідно і більше бензину спалять, ніж зароблять - обурюється житомирянин.

У свою чергу, заступник начальника управління транспорту і зв'язку Житомирської міськради Валентин Васянович повідомив що, згідно з графіками, затвердженими міськвиконкомом, всі маршрутні таксі міста повинні ходити до 23.00.

- Якщо є такі випадки - ми розбираємося і вживаємо заходів. Нещодавно надійшла скарга, що люди після 21:00 не могли виїхати на маршруті № 23. Ми викликали перевізників і проводили роботу, щоб маршрутні таксі ходили згідно з затвердженими графіками, - сказав Васянович.

В управлінні транспорту та зв'язку є «гаряча лінія», куди можна повідомляти про порушення графіка руху маршруток.

Телефон «гарячої лінії»: 47-07-09.

Як повідомлялося, у Житомирі, на черговому засіданні виконкому, заступник мера Петро Закусило запропонував перевізникам підняти заробітну плату водіїв майже в два рази.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.