Міськвиконком затвердив перелік зупинок приміських маршруток у Житомирі

Міськвиконком затвердив перелік зупинок приміських маршруток у Житомирі
19 грудня Житомирський міськвиконком затвердив перелік зупинок приміських автобусних маршрутів у м. Житомирі.
За словами начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міськради Костянтина Підпокровного, досі у Житомирі приміським маршруткам було дозволено робити дві зупинки.

«Досі у Житомирі було погоджено лише дві зупинки для приміського автотранспорту – Водоканал і Жуйка. Незважаючи на це, водії автобусних маршрутів ближнього пригороду зупиняються майже на усіх зупинках громадського транспорту. Це створює незручності для роботи міського авто- та електротранспорту, а також негативно впливає на фінансово-економічний стан трамвайно-тролейбусного управління. 19 вересня питання було знято з порядку денного засідання міськвиконкому у зв’язку зі зверненням облдержадміністрації. Його відправили на доопрацювання та погодження з громадами селищ. Минулого тижня надійшли узгоджені пропозиції. Пропонується погодити майже усі зупинки для маршрутів приміського сполучення. Вважаю, що такі пропозиції є неконструктивними. Ми втратили три місяці, відклавши це питання. Тому пропоную погодити проект рішення, який ми маємо», - сказав Костянтин Підпокровний.

Міськвиконком затвердив перелік зупинок приміських маршруток у Житомирі

За порушення рішення виконкому і зупинку в неналежному місці водіїв приміських автобусів обіцяють штрафувати. Сума штрафу – від 170 до 1700 гривень.

Контроль за виконанням рішення буде здійснювати управління транспорту і зв’язку міської ради спільно з Укртрансінспекцією, Державтоінспекцією та податковою.

«Ми щотижня проводимо спільні перевірки, звертаючи увагу на міські автобусні маршрути. Ці перевірки будуть передбачати контроль за зупинками і виконання цього рішення приміськими автобусними маршрутами ближнього пригороду», - пояснив Підпокровний.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.