У Житомирі орудують псевдо контролери по перевірці електролічильників

У Житомирі орудують псевдо контролери по перевірці електролічильників
У Житомирі промишляє група шахраїв, які представляються контролерами електромереж та виманюють гроші з громадян.

Як повідомили порталу ZThata у прес-службі «Житомиробленерго», в квартири до житомирянам час від часу телефонують шахраї, які представляються контролерами електромереж, перевіряють лічильники, знаходять уявні порушення, проводять заміну апарату і вимагають оплатити послуги безпосередньо з рук в руки.

ПАТ „ЕК ”Житомиробленерго” звертає увагу, що відповідно до вимог Правил користування електричною енергією для населення представник компанії під час зняття показів приладів обліку, заміни лічильників електроенергії, вручення рахунку, прийому готівки через касові апарати зобов'язаний пред'явити своє службове посвідчення встановленого зразка.

Споживачі мають можливість сплатити за використану електроенергію на території Житомирської області в банківських установах, поштових відділеннях, в інформаційно-консультаційних пунктах, безпосередньо у касах районів електричних мереж.

Наголошуємо, у жодному разі не сплачувати за надані послуги „з рук в руки”, а лише працівникам компанії через касовий апарат та при цьому вимагати фіскальний чек.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.