Влада Житомира задумала рекламувати суботник на білбордах

Влада Житомира задумала рекламувати суботник на білбордах
На сайті Житомирської мерії опублікований проект рішення міськвиконкому про проведення місячника з благоустрою міста та чергового загальноміського «суботника».

Упорядковувати і проводити санітарне прибирання міста влада планує в квітні. У проекті рішення є рекомендації керівникам підприємств, організацій, установ, політичним партіям, релігійним конфесіям, власникам житлових будинків, вуличним, будинковим комітетам, населенню, військовим частинам, дислокованим на території міста.

«Привести до належного стану вулиці, прилеглі, закріплені, прибудинкові та виробничі території, зелені і лісові смуги, квітники, береги річок і водойм, парки, сквери, криниці, природні джерела, паркани, зупинки громадського транспорту, дорожні знаки, надані в користування земельні ділянки, бігборди, рекламні вивіски, щити для оголошень, інформаційні тумби, сітілайти, опори на вулицях міста», - сказано в проекті рішення.

Крім цього, потрібно навести порядок на кладовищах, братських могилах, військових похованнях, облаштувати пам'ятні місця, пов'язані з подіями Великої Вітчизняної війни, і прибрати сміття.

Загальноміський санітарний день буде приурочений до всеукраїнського Дня довкілля. У місті прибиратимуть території парків, скверів, лісопаркових зон, береги річок і водойм.

КП «Реклама» розмістить по місту інформацію про проведення весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста. Відповідний пункт також записаний в проекті рішення.

Источник: Україна комунальна

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.