Рижук пообіцяв пристойні вбиральні на трасах Житомирщини

Рижук пообіцяв пристойні вбиральні на трасах Житомирщини
12 березня в Житомирі відбулося засідання регіональної ради підприємців в Житомирській області.

Під час засідання один з підприємців задав губернатору Сергію Рижуку питання про підготовку до Євро - 2012, зокрема - про ремонт туалетів, які зараз знаходяться в жахливому стані.

«Через 90 днів проїздом через Житомирську область їхатимуть до Києва вболівальники з Європи. Але тут їх може чекати сюрприз: туалети в області знаходяться в жалюгідному стані. Наприклад, в туалет на вокзалі в Коростишеві просто зайти неможливо. Адже туристи знімуть це на відео і потім викладуть в YouTube, хороша реклама області вийде »- заявив підприємець.

Сергій Рижук відповів, що керівництво області займається цим питанням.

«Після появи повідомлень в житомирських ЗМІ мені навіть довелося скликати нараду, присвячену проблемі туалетів як в області, так і в самому Житомирі. Це питання буде вирішуватися. Зараз вже закінчено ремонт доріг державного значення, за яким під час Євро будуть їздити туристи. У першу чергу ми біля цих трас побудуємо туалети, потім, звичайно ж, займемося ремонтом інших туалетів », - сказав Сергій Рижук.

Нагадаємо, 9 лютого на сесії Житомирської міськради кілька разів піднімалося питання про громадські туалетах в обласному центрі.

Источник: Житомир.інфо

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.