У Житомирі розшукуються господарі для зупинок громадського транспорту

У Житомирі розшукуються господарі для зупинок громадського транспорту
Міська влада Житомира поставила собі завдання знайти господарів для занедбаних зупинок громадського транспорту.

Дотепер лише третина зупинок (106) були закріплені за певними установами для санітарного прибирання та технічного догляду. На таких майданчиках наявні малі архітектурні споруди, торгівельні кіоски та магазини. Долею решти 214 зупинок впритул зацікавилося управління транспорту і зв'язку житомирської міськради:

"Протягом трьох останніх місяців ми провели інвентаризацію усіх зупинок на предмет їх благоустрою. Більше половини з них знаходяться в незадовільному стані. На більшості – максимум знак, лавка та, в кращому випадку, навіс. Питання це серйозне і, відповідно, фінансування потребує теж серйозного. Тож ідея така: протягом місяця закріпити всі зупинки громадського транспорту за підприємствами, установами, перевізниками"

Начальник управління транспорту і зв'язку Костянтин Підпокровний також пояснив, який складено мінімум вимог з подальшого утримання зупинок. Передусім нові шефи мають забезпечити елементарні зручності для пасажирів: влаштувати лавку та навіс, розмістити інформацію для громадян (назву зупинки, перелік транспорту на маршруті і графіки руху).

Источник: Житомирська хвиля

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.