Паркувальники просять Азарова дозволити їм штрафувати водіїв, за відмову платити за стоянку при відсутності паркомату

Паркувальники просять Азарова дозволити їм штрафувати водіїв, за відмову платити за стоянку при відсутності паркомату
Комунальні підприємства міст, які обслуговуються муніципальними парковками, попросили прем'єра Миколу Азарова ініціювати розробку штрафів для водіїв, які відмовляються платити за стоянку автомобілів.

"Пропозиція виглядає приблизно так - якщо відмовляєтесь платити, ми викликаємо ДАІ і вони виписують вам штраф десь близько 300 гривень", - розповів ТСН.ua один з столичних паркувальників на Контрактовій площі.

На сьогодні чинним законодавством не передбачена відповідальність для тих водіїв, які відмовляються оплачувати послугу парковки, пише УНІАН.

Паркувальники Харкова, Львова, Луцька, Херсона, Одеси, Києва та Сум, також просять виключити з п. 14 "Правил паркування транспортних засобів" слова: "Обов'язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами".

Паркувальники переконані, що після того, як в Україні водіям дозволили не платити готівкою за стоянку авто, значно збільшиться кількість випадків несплати.

Нагадаємо, з 1 квітня поточного року ті парковочні майданчики, які на сьогодні не встановили паркомати, не мають права збирати з водіїв кошти навіть за наявності касового апарату.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.