Фонтани Житомира знову запрацювали на радість мешканців міста

Фонтани Житомира знову запрацювали на радість мешканців міста
У перші дні травня Житомир прикрасили не тільки квітучі дерева, а й міські фонтани, чия робота відновилася до травневих свят.

Для того, щоб ця подія відбулася вчасно фахівці КП «Житомирводоканал» спільно з працівниками відповідних підрозділів міської ради попередньо обстежили усі міські гідротехнічні споруди на предмет визначення необхідного фронту профілактичних і ремонтних робіт та їх собівартості.

Протягом останніх двох місяців було додатково закуплено необхідну кількість труб для заміни при проведенні ремонтних робіт, проведено ревізію механічної частини, електротехнічного обладнання та запірної арматури житомирських фонтанів.

Силами підрозділу головного механіка підприємства було забезпечено виготовлення та встановлення 57 нікельованих шарів на металевих стояках, які повністю відтворюють авторський задум архітекторів фонтану біля кінотеатру «Жовтень». Працівники будівельної дільниці підприємства провели капітальний ремонт цієї штучної споруди а також косметичний ремонт решти міських фонтанів – на майдані Соборному, майдані Польовому, Старому бульварі.

На утримання та експлуатацію міських фонтанів міська рада виділяє КП «Житомирводоканал» 250 тис.грн. на рік. Проте і саме підприємство при складних виробничих завданнях, не шкодує ні сил, ні власних коштів для функціонування у місті фонтанів, які надихають житомирян енергією і силою падаючої води – стверджують у КП «Житомирводоканал».

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.