Житомиряни, запасайте воду, бо сьогодні вночі її відімкнуть на 2 дні!

Житомиряни, запасайте воду, бо сьогодні вночі її відімкнуть на 2 дні!
КП «Житомирводоканал» збирається на вихідні залишити житомирян без водопостачання.

До відома керівників підприємств, установ, організацій та жителів м. Житомира.

Комунальне підприємство «Житомирводоканал» повідомляє, що в зв’язку з проведенням планових ремонтних та профілактичних робіт на водопровідно-каналізаційних мережах та спорудах підприємства водопостачання міста буде тимчасово припинено з 00:00 год. - 18 травня до 18:00 - 20 травня 2012 р.

Працівники Житомирводоканалу радять житомирянам зробити трьохдобовий запас води.


Триденна зупинка КП "Житомирводоканал" зумовлена необхідністю провести масштабні ремонтні і профілактичні роботи, аби забезпечити належне функціонування в літній період. Про це на брифінгу сказав головний інженер підприємства Віктор Корець:

"Для того, щоб забезпечити всіх мешканців Житомира питною водою відповідної якості, для цього підприємству необхідно зробити великий перелік робіт, які дозволять якісно подати воду в місто. Тому з міською владою погоджено питання зупинки підприємства КП "Житомирводоканал" з 18 числа цього місяця з 00.00 годин. Термін зупинки – максимум три доби"

Обсяги робіт заплановані великі:

"Це і заміна клапану на першому підйомі діаметром 800 міліметрів, що вимагає величезного вкладу сил та часу, ремонт засувки 1200 міліметрів; на другому підйомі – заміна шести зворотних клапанів, ця робота також вимагає багато часу і чималих людських зусиль; заміна засувок діаметром 150, 200 міліметрів"

Крім ремонту і заміни засувок та клапанів, впорядковуватимуть аварійний водогін діаметром 1200 міліметрів на Кам’яному узвозі, 10, що було неможливо зробити в період опалювального сезону. Ремонтом і профілактикою на мережах також займуться житлово-експлуатаційні підприємства.

Начальник управління комунального господарства міськради Олександр Марцун зауважив, що отримавши інформацію про припинення подачі води, всі матимуть змогу створити необхідний запас. Крім цього, водоканал зможе забезпечити водою підприємства, які цього потребуватимуть:

"Всі, хто ведуть безперервний процес обслуговування або роботи, матимуть можливість в КП "Житомирводоканал" замовити воду і або забрати її власним транспортом, або буде організовано підвезення води"

Источник: Житомирська хвиля

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.