Інспектори Житомирводоканалу перевірять, чи поливаєте Ви городи та виставлять більший рахунок

Інспектори Житомирводоканалу перевірять, чи поливаєте Ви городи та виставлять більший рахунок
З настанням спекотних літніх днів споживання води в обласному центрі збільшується. За даними абонентської служби КП «Житомирводоканал» розбір води у літній період збільшується. Левова частина цього збільшення відбувається за рахунок поливу присадибних ділянок власниками приватного сектору Житомира.

Рішенням виконкому Житомирської міської ради №437 від 24.06 2010 р. власникам присадибних ділянок, які не маючи лічильників, оплачують послуги з водопостачання за середньою нормою споживання, встановлено окремі норми відпуску води на ведення особистого підсобного господарства і становлять 6 літрів на метр квадратний за добу.

Дотримання цього рішення знаходиться під постійним контролем працівників інспекції водних ресурсів КП «Житомирводоканал» та контролерів відділу збуту підприємства.

За минулий місяць відповідними службами виставлено рахунки за поливи приватних ділянок на загальну суму 48346, 50 грн. Це те, чого могло не доотримати комунальне підприємство. В червні кількість виставлених рахунків не зменшується - повідомили порталу ZThata у прес-службі Житомирводоканалу.

Якщо взяти до уваги, що вартість спожитої води городяни за діючими тарифами відшкодовують її виробнику - КП «Житомирводоканал» - лише на 63 відсотки, то використання не облікованої води для поливу присадибних ділянок та миття машин лягає на плечі підприємства неприпустимими втратами.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.