Житомирводоканалу придбають диво-машину «Кріт» та спишуть борги

Житомирводоканалу придбають диво-машину «Кріт» та спишуть борги
Вчора, 30 серпня на сесії міської ради під час внесення змін до міського бюджету Житомира КП «Житомирводоканал» отримало вагому фінансову допомогу для своєї роботи.

В результаті перерозподілу державної субвенції «Житомирводоканалу» було виділено 31,7 млн. грн. на погашення боргів КП «Житомирводоканал» перед «Житомиробленерго» за використану електроенергію.

Також цими змінами виділено 2,5 млн. грн. до статутного фонду підприємства для закупівлі лічильників та придбання матеріалів для ремонту постійних поривів та поломок водогінних та каналізаційних мереж.

Крім того депутати міської ради підтримали ідею придбати для «Житомирводоканалу» спеціальну машину «Кріт» для прочистки каналізаційних каналів. Ця машина також може обрізати коріння дерев, вросле у каналізації, яке створює затори для каналізаційних потоків.

Також сесія підтримала ініціативу мешканців вулиці Северина Наливайка на Крошні, та вулиці Західної і Островського на Мальованці, які об’єднались гуртом та зібрали частину коштів на проведення водопроводу та каналізації. Рішення сесії на ці роботи мешканцям цих вулиць виділяється 250 та 65 тис. грн. відповідно.

Автор статьи: Сергій Харчук

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.