Пивоварова: до опалювального сезону Житомир готовий

Пивоварова: до опалювального сезону Житомир готовий
Наприкінці минулого тижня чиновники міськради традиційно звітували перед вищою владою міста, що житловий фонд Житомира повністю готовий до початку опалювального сезону.
У п'ятницю, 20 вересня, Володимир Кропивницький провів робочу нараду з підготовки міського господарства до опалювального періоду, - повідомляє прес-служба міськради.

- Житловий фонд повністю готовий до початку опалювального періоду. За ПЖРЕП та ЖБК підписані всі акти і паспорта готовності. Щодо ОСББ, то готуються останніх 9 документів, - повідомила начальник управління житлового господарства міської ради Світлана Пивоварова.

Під час робочої наради всі організації, що представляють комунальні послуги в Житомирі відзвітували щодо підготовки господарства до опалювального сезону.

Нагадаємо, нещодавно Житомирська міська рада виграла суд за позовом КК «Коменерго». Тепер відповідно до рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради надавати послуги замість «Коменерго» будуть ПЖРЕП № 13 і ПЖРЕП № 16. Житомир готовий до початку опалювального сезону.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.