Плани влади Житомира на 2013 рік: 16 мільйонів - на «красу», 240 тисяч - на туалети

Плани влади Житомира на 2013 рік: 16 мільйонів - на «красу», 240 тисяч - на туалети
У 2013 році влада Житомира планує виділити мільйони гривень з міського бюджету на реконструкцію вул.Михайлівська, площі Корольова та скверу на Замковій горі.

Про це йдеться в завданнях проекту програми економічного і соціального розвитку Житомира на 2013 рік, текст якої має в своєму розпорядженні.

На реалізацію завдань одного з пунктів програми, який називається «Поліпшення умов проживання жителів міста», з міського бюджету планують виділити 19 млн.105 тис.грн. Більша частина цієї суми - 12 млн.грн. - Буде спрямована на проектування та реконструкцію вулиці Михайлівській і площі Корольова, 4,5 млн.грн. хочуть витратити на реконструкцію скверу «Замкова гора» за Будинком правосуддя.

На заходи «щодо охорони тваринного світу» направлять 1 млн. 513 тис.грн.: 1,2 млн. - на викуп та облаштування притулку для бродячих тварин, 313 тис. - на вилов і поводження з ними.

Також в 2013 році влада міста планує за 200 тис.грн. провести реконструкцію скверу на розі вулиць Лятошинського-Московська. За 25 тис.грн. будуть містити «в належному санітарному стані геологічні пам'ятки природи місцевого значення скелі« Чотири брати »і« Голова Чацького ».

Запланований також капітальний ремонт і реконструкція чотирьох фонтанів: Старий бульвар, Новий бульвар, вул.Михайлівська, вул.Київська (біля школи № 17). На ці цілі в проекті Програми передбачено 627 тис.грн.

А ось на створення мережі громадських вбиралень у Житомирі влада виділяє всього 240 тис.грн.: 40 тисяч - на установку 4 біотуалетів та 200 тисяч - на проектування і будівництво 2 громадських туалетів.

Як бачимо, для влади поліпшення умов проживання житомирян це, в першу чергу - створення «краси» в центрі міста ...

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.