«Київстар» у Житомирі підключила до безкоштовного інтернету 23 школи

«Київстар» у Житомирі підключила до безкоштовного інтернету 23 школи
Компанія «Київстар» підключила 23 житомирські школи до мережі безкоштовного широкосмугового інтернету.

Станом на 8 лютого 2013 національний телеком-оператор «Київстар» забезпечив високошвидкісним доступом до інтернету 217 українських шкіл в рамках співпраці з Міністерством освіти України.

Безкоштовне підключення навчальних закладів до мережі широкосмугового інтернету компанія проводить з 2011 року.

Довгострокова соціальна програма «Київстар» «Безпечний інтернет - школам», мета якої - забезпечення українських школярів доступом до сучасних інформаційних ресурсів, а також навчання дітей, батьків та вчителів правилам безпечної поведінки при використанні інтернетом.

Станом на початок лютого 2013 року «Київстар» забезпечив безкоштовним швидкісним інтернетом вже 217 українських шкіл у більш ніж 50 українських містах.

Програму інтернетизації телеком-оператор реалізує відповідно до Меморандуму про співпрацю з Міносвіти України.

- Ми в "Київстар" дбаємо про те, щоб українські школярі мали всі необхідні умови для хорошого навчання. Швидкісний інтернет дозволяє учням і вчителям повною мірою використовувати всі переваги доступу до корисної інформації в Мережі. Ми вже зараз працюємо з 217 українськими школами і плануємо забезпечити інтернетом від "Київстар" ще більшу кількість навчальних закладів, - розповіла менеджер програм соціальної відповідальності «Київстар» Тетяна Пецко.

Географія підключення шкіл до швидкісного широкосмугового інтернету «Київстар»:

Київ - 31 школа
Житомир - 23 школи
Дніпропетровськ - 16 шкіл
Сімферополь - 15 шкіл
Кременчук - 9 шкіл
Суми - 8 шкіл
Кам'янець-Подільський, Кривий Ріг, Донецьк - по 6 шкіл
Запоріжжя, Кіровоград, Херсон, Кузнецовськ, Первомайськ - по 5 шкіл
Тернопіль, Хмельницький, Фастів, Черкаси, Нетішин, Чернівці, Рівне - по 4 школи
Івано-Франківськ, Трускавець, Нововолинськ, Володимир-Волинський, Керч, Ужгород, Луцьк, Мукачево, Ковель, Мелітополь, Ялта, Львів, Комсомольськ, Херсон - по 2 школи.
Миколаїв, Біла Церква, Чернігів, Чоп, Ніжин, Квасилів, Костопіль, Ромни, Каховка, Лубни, Чернігів, Хуст, Маріуполь, Костянтинівка, Нова Каховка, Севастополь - по 1 школі.

З початку реалізації програми «Київстар» надав українським школам вже більше 160 Тб трафіку. Для порівняння, такий обсяг інформації містить 200 млн. електронних книг.

У робочий час - з 7:00 до 18:00 - телеком-оператор забезпечує безкоштовний безлімітний вихід в Мережу на швидкості 10 Мбіт / сек. Решту часу - з 18:00 до 7:00 - доступ до інтернету здійснюється на швидкості 1 Мбіт / сек.

«Київстар» спеціально адаптував послугу «Домашній інтернет» для шкіл, щоб діти були захищені від онлайн-загроз під час роботи за шкільним комп'ютером.

У кожному зі згаданих навчальних закладів волонтери «Київстар» системно проводять інформаційну роботу - розповідають на семінарах школярам, ​​їх батькам та вчителям про правила безпечного використання інтернету.

Також телеком-оператор надав школам посібник «Діти в інтернеті: як навчити безпеці у віртуальному світі», рекомендований Міносвіти України для використання у навчальних закладах.

Посібник було видано телеком-оператором в рамках довгострокової соціальної програми «Безпека дітей в інтернеті», яку «Київстар» системно реалізує з 2009 року.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.