На ремонт доріг у Житомирській області виділили ще 60 млн. грн.

На ремонт доріг у Житомирській області виділили ще 60 млн. грн.
У 2013 році на ремонт доріг в Житомирській області буде виділено 60,697 млн. грн., З них уже надійшло на рахунок більше 8 млн. грн.

Про це 11 лютого на обласній селекторній нараді повідомив Віктор Куницький.

- Прем'єр-міністр Микола Азаров пообіцяв збільшити фінансування на ремонт доріг, особливо тих, які знаходяться в комунальній власності. У цьому році нам виділено 60,697 млн, вже є на рахунку більше 8 млн. Необхідно лише підготувати перелік робіт і подати в управління промисловості на затвердження, - розповів Куницький.

Він також зазначив, що для визначення стану доріг та з метою поліпшення ситуації на дорогах області звернулися до міністра інфраструктури та регіонального розвитку і першого заступника голови Держагентства автомобільних доріг з проханням направити відповідні комісії для обстеження стану доріг і визначення відповідних коштів на їх ремонт. Також направлено телеграми головам райдержадміністрацій із зазначенням провести обстеження доріг, а узагальнену інформацію надати в облдержадміністрацію.

- Необхідно налагодити роботу так, щоб виділені кошти вчасно освоїти. На жаль, у минулому році ми не встигли освоїти всі гроші, спрямовані на ремонт доріг. На капітальний та поточний ремонт комунальної власності у 2012 році було виділено 56,2 млн. грн., З них освоїли лише 41,8 млн. грн, тобто 74,5%. Повністю освоїли кошти в Коростені, Бердичівському, Житомирському та Червоноармійському районах. Незадовільно проводилися ремонтні роботи в Коростенському районі, де було освоєно лише 25% виділених коштів, Малинському - 25,4%, Новоград-Волинському районі - 11,8%, в Овручі - 17,8%, у Ружині - 28,1%, в Черняхові - 26,3%.

Нагадаємо, ситуація з дорогами в Житомирській області плачевна, у свою чергу, особливо страждають водії які змушені їздити по трасі Житомир-Бердичів. Вони визнають цю трасу непридатною для їзди і радять судитися.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.