Влада Житомирської області спростовує інформацію про закриття лікарні в Ружині

Влада Житомирської області спростовує інформацію про закриття лікарні в Ружині
В редакцію Житомир.info звернулася читачка і повідомила про закриття центральної районної лікарні у смт Ружин Житомирської області.

«Ружинську районну центральну лікарню хочуть закривати!!! Натомість замість неї планують залишити медичний пункт (на весь район!) і виділити лише по декілька палат на кожне відділення. Будинок пристарілих з одного з сіл району переноситься до приміщення лікарні. Лікарський персонал звільняють, швидкі на виклики виїздити не хочуть!!! Люди з температурою +40 вимушені самі діставатись до медзакладу!!!», - пише читачка.

У департаменті охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації інформацію про закриття лікарні в Ружинському районі категорично спростовують.

«Ружинську центральну лікарню (закривають)? Я такого анекдоту ще не чув. Мабуть, хтось вирішив пустити чергову плітку. Ружин буде працювати, на наш з вами вік вистачить», - прокоментував заступник директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Сергій Кобилінський.

Він також зазначив, що бригади екстреної медичної допомоги в області, в тому числі і в Ружинському районі, працюють у нормальному режимі.

«Я щодня отримую інформацію про кількість викликів «швидкої». Так, наприклад, сьогодні мені повідомили, що в області було 785 викликів, 168 людей госпіталізовано, зафіксовано 2 випадки інфаркту та 2 ДТП. На щастя, ніхто не відморозив ні рук, ні ніг. Так що «швидка допомога» в області працює в нормальному режимі», - поінформував Кобилінський.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.