В Житомирській області - операція «Перевізник»: 650 протоколів за порушення ПДР, 4 приписи про позбавлення ліцензії

В Житомирській області - операція «Перевізник»: 650 протоколів за порушення ПДР, 4 приписи про позбавлення ліцензії
За час проведення операції «Перевізник» направлено 4 подання про позбавлення автоперевізників ліцензій, складено 650 протоколів за порушення Правил дорожнього руху, виявлено 111 несправних маршруток.

Про це повідомили в управлінні ДАІ Житомирської області.

«З 1 по 31 березня в області проходить операція« Перевізник », перевіряємо роботу маршрутних автобусів у Житомирі та області. Вже направлено 4 подання про позбавлення перевізників ліцензії: 2 - в Укртрансінспекція, 2 - місцевій владі, замовникам перевезень. За час проведення операції перевірено технічний стан 1373 маршруток, виявлено 111 технічно несправних автобусів, виявлено одного водія, який перевозив людей у ​​стані алкогольного сп'яніння. На керівників автотранспортних підприємств складено 34 протоколи: 24 - за випуск на маршрут технічно несправного транспорту, 1 - за випуск на лінію водія без посвідчення, 9 - за невиконання приписів », - повідомили в УДАІ Житомирської області.

За час проведення операції «Перевізник» було виявлено 185 маршруток, які перевозили більше допустимої норми пасажирів. З 1 березня на водіїв маршрутних автобусів складено 650 протоколів за порушення Правил дорожнього руху, зокрема - посадки і висадки пасажирів в недозволеному місці.

За даними обласного управління Державтоінспекції, тільки в Житомирі сьогодні працює 125 перевізників, які працюють на міських і приміських маршрутах.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.