ДАІ: На Житомирщині в 3 ДТП 2 людей поранено, ще 1 - загинула

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УДАІ УМВС України в Житомирській області, 198 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 12 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 26 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За минулу добу зафіксовано 3 дорожньо - транспортних пригоди, в яких 2 людей отримали тілесні ушкодження, 1 загинула.

15.03.2012 близько 18.55 в м. Житомирі, водій автомобіля Пежо-Портнер, 58-річний житель м. Житомира, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем Міцубісі-Лансер, під керуванням 32-річного жителя м. Житомира, і автобусом БАЗ-22154, під керуванням 50-річного водія, які рухались в зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

15.03.2012 близько 19.40 на 200км+150м автодороги Київ-Чоп, водій автомобіля Нісан-Санні, 64-річний житель м. Черкаси, скоїв наїзд на пішохода 63-річного жителя Новоград-Волинського району, с. Болярка, який перетинав проїзну частину по пішохідному переході. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо–транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров’ям. Не зайвим буде застерегти як водіїв так і пішоходів, що лише дотримання Правил дорожнього руху зменшать кількість аварійних ситуацій і дорожньо–транспортних пригод.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.