Влада Житомира закликає городян взяти участь у благоустрої своїх вулиць і дворів

Влада Житомира закликає городян взяти участь у благоустрої своїх вулиць і дворів
У Житомирі відбулося засідання міського штабу з організації та проведення весняного благоустрою.

У квітні, місто планують прибрати, очистити від сміття і підготувати до Великодніх свят.

 - Враховуючи затяжний період зими, сіре неприбране місто боляче сприймається жителями Житомира, - каже міський голова Володимир Дебой.

Мер міста зазначив, що необхідно спланувати та організувати роботу по суботах, залучаючи до прибирання всі виконавчі органи міської ради, комунальні служби, організації, установи, громадськість, волонтерів до підсумкового суботника.

Як і минулого року, влада планує залучати волонтерів, які вболівають за рідне місто і хочуть долучитись до прибирання.

Складено місця, що потребують першочергової уваги, які повинні бути прибрані в найближчі дні: це вулиці - Котовського, Черняховського, Велика Бердичівська та Київська. У незадовільному стані знаходяться площі міста - Перемоги, Соборна, вулиця Івана Кочерги.

У понеділок, який є вихідним для ринків, буде забезпечено прибирання сміття та території, прилеглої до ринку в центральній частині міста.

Влада Житомира звертається до всіх житомирян взяти участь у загальноміському весняному благоустрої та санітарному прибиранні міста біля своїх будинків.

Наведемо порядок на вулицях, в улюблених місцях відпочинку, скверах, парках!

Нагадаємо, 19 квітня буде проведено загальноміський санітарний день, приурочений до всеукраїнського Дня довкілля, по прибиранню в місті парків, скверів, лісопаркових зон, берегів річок і водойм.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.