Додаткового міського транспорту в Житомирі на Великдень не буде

Додаткового міського транспорту в Житомирі на Великдень не буде
На травневі та великодні свята в Житомирі графік руху міського транспорту не зміниться.

Як повідомив начальник управління транспорту і зв'язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокривних, міський транспорт курсуватиме у звичному режимі.

- Нічого вигадувати не будемо. Як і минулого року, в поминальні дні буде організовано підвезення людей до цвинтарів. Конкретніше це питання вирішуватиметься пізніше. Попередньо планується, як і минулого року, продовжити деякі маршрути до кладовища «Дружба». Також додаткові автобуси курсуватимуть від площі Перемоги. Ціна, куди і скільки - все це вирішиться 7-8 травня, - поінформував Підпокривних.

Також начальник управління транспорту і зв'язку міськради розповів, що у Великодню ніч електротранспорт у місті ходити не буде.

-У Великодню ніч залишимо кілька маршруток, які курсуватимуть від храмів з інтервалом десь в 20-30 хвилин, а тролейбуси вийдуть на лінії вже в 5 ранку, - розповів Підпокривних.

Нагадаємо, минулого року, в ніч перед Великоднем, 14 квітня, було продовжено рух тролейбусів, трамваїв і маршруток міста до 12 години ночі. 15 квітня, на Великдень, перший транспорт почав свій рух з Площі Перемоги з 3.30 ранку.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.