На Великдень у Житомирі громадський транспорт працюватиме до півночі

На Великдень у Житомирі громадський транспорт працюватиме до півночі
У свято Великодня в Житомирі зміниться графік руху міського транспорту.

Про це сьогодні на брифінгу заявив заступник начальника управління транспортна і зв'язку Житомирської міськради - Валентин Васянович.

За його словами, в суботу, 4 травня, буде продовжена робота трамваїв, тролейбусних маршрутів № 1, № 2, № 3, № 12, № 15 та маршрутних автобусів міського сполучення до 24.00 годин 04.05.2013 року.

5-го травня окремий громадський транспорт почне працювати з 3:30 ночі. Це буде сполучення від пл. Перемоги до Смолянки, Корбутовка, Богунія.
По вул. Київській біля Михайлівського кафедрального собору, а також у напрямку Крошні людей також чекатимуть тролейбуси та маршрутки.

По трамвайній лінії Житомира з 3:30 курсуватимуть 4 трамвая.

- Сьогодні проводилися наради, та ми вирішили, що продовженню роботи транспорту бути, для того щоб допомогти нашим жителям доїхати до соборів, - заявив Валентин Васянович.

Звертаємо увагу водіїв, що у вівторок, 7 травня, з 14:30 і орієнтовно до 15:00 буде перекрито ділянку руху від 8 армійського корпусу по вул. Великій Бердичівській до площі Соборної.

Про анонси в роботі транспорту і змінах руху на вулицях Житомира в день 9 травня, і на проводи буде повідомлено пізніше.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.