Управління транспорту Житомира провело конкурс серед перевізників з порушеннями

Управління транспорту Житомира провело конкурс серед перевізників з порушеннями
Управління транспорту Житомирської міської ради провело конкурс серед перевізників на тимчасове обслуговування одного із автобусних маршрутів Житомира з численними порушеннями.

За результатами розгляду подання прокуратури до Житомирської міської ради рішення конкурсного комітету міської ради з визначення перевізників на маршрутах, які відсутні в автобусній мережі, не введено в дію.

Про це повідомили в прес-службі Прокуратури Житомирської області.

Встановлено, що посадові особи управління транспорту та зв'язку Житомирської міської ради уклали тимчасові договори на перевезення пасажирів за відсутніми у міської автобусної мережі маршрутами, і провели конкурс без оголошення в засобах масової інформації.
Крім цього, управління включило до кошторису витрат на підготовку і проведення конкурсу не передбачені законодавством платежі.

У той же час посадові особи вчинили ряд інших порушень. Зокрема, перевізників допущені до участі в конкурсі без визначеного законодавством пакету документів, а з окремими перевізниками укладено договори без виконання умов конкурсу.
Разом з цим повноваження на одностороннє розірвання договорів з перевізниками, які систематично порушували вимоги чинного законодавства, застосовувалося вибірково.

При цьому дати проведених конкурсів, інформацію з договорів по конкретних перевізникам на конкретних маршрутах, імена посадових осіб управління транспорту та зв'язку Житомирської міськради, які вчинили порушення і заходи покарання за них прес-служба Прокуратури Житомирської області вирішила громадськості Житомира не повідомляти.

Як відомо, управління транспорту та зв'язку Житомирської міськради очолює Костянтин Підпокровного, а його заступником є ​​Валентин Васянович.
До речі, на сайті Житомирської міськради досі розміщено наступне обьявление:

До уваги перевізників (власніків автобусів)!


Управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради запрошує всіх бажаючих перевізників надати заявки на укладення тимчасового договору для обслуговування міського автобусного маршруту № 47 «Богунія – майдан Путятинський» зі схемою руху: проспект Миру – вул. Перемоги – майдан Соборний – вул. Велика бердичівська – вул. Івана Франка – вул. 1 Травня – вул. Довженка – вул. Мануїльського – вул. Гагаріна – майдан Путятинський.

Перелік необхідних документів, інформацію щодо характеристик маршруту та транспортних заходів можна отримати за адресою: м. Житомир, майдан Корольова, 4/2, Управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради, каб. № 378. Заяви приймаються до 16.00 до 26.04.2013 року включно.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.