Водоканал просить житомирян сьогодні терміново запастися водою через майбутню дезінфекції

Водоканал просить житомирян сьогодні терміново запастися водою через майбутню дезінфекції
Завтра, 9 червня, КП «Житомирводоканал» просить не використовувати питну воду для приготування їжі, у зв'язку з дезінфекційними роботами.

Комунальне підприємство «Житомирводоканал» інформує, що з 10:00 9 липня до 08:00 10 липня буде проводитися дезінфекція водопровідних та розподільчих водопровідних мереж міста.

Про це повідомили в прес-службі «Житомирводоканалу».

У даний період не рекомендується використовувати воду з крану у якості питної або для приготування їжі без попереднього кип'ятіння. Після завершення санітарних заходів споживачам перед використанням води з крану потрібно спустити її протягом декількох хвилин.

- Для забезпечення мешканців обласного центру питною водою належної якості КП «Житомирводоканал» здійснює регулярні санітарно-технічні заходи на міських водопровідних мережах, до яких відноситься чистка промивка та дезінфекція резервуарів чистої води водопровідних насосних станцій, а також водопровідних мереж. Дезінфекція водопровідних мереж, про яку повідомляється, здійснюється після їх промивання під тиском води, яка відбулася минулого тижня. Проведення посилених санітарно-профілактичних заходів пов'язано з погіршення якості води в р.. Тетерів, у зв'язку зі значним підвищенням денної температури, - кажуть на Водоканалі.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.