В Житомирі льодову ковзанка у ТРЦ Глобал розморозять 10 квітня

В Житомирі льодову ковзанка у ТРЦ Глобал розморозять 10 квітня
Льодовий каток в ТРЦ Глобал «Глобал ICE» розморозять в четвер 10 квітня. Про це розповів депутат обласної ради Дмитро Карпачов.

Представники бізнесу пояснили своє рішення тим, що раніше обговорені на круглому столі суми будуть недостатні і не компенсують збитки. Варто відзначити, що і міська влада не надто поспішали допомагати.

"Позитивне тільки те, що батути будуть встановлені не на місці ковзанки. Крім того, каток обіцяють знову заморозити, як тільки влада вирішить питання пільгових тарифів на електропостачання ковзанки. Зимові види спорту, які тільки 4 роки як з'явилися в Житомирі можуть зникнути", - зазначив депутат.

Нагадаємо, керівництво ТРЦ Глобал вирішив вперше за 4 роки розморозити на півроку льодовий каток, пояснюючи це тим, що утримувати його вже не в змозі.

На ковзанці, крім розваги, житомирські діти займалися фігурним катанням, також була створена хокейна команда.

За словами тренерів, діти вже мають нагороди, є серйозні досягнення. Тепер ці види спорту під загрозою зникнення. Адже, для спортсменів півроку - надто великий термін. Восени доведеться починати все з початку.

Врятувати ситуацію могла б певна обласна програма розвитку спорту, а також перегляд тарифів на електроенергію для ковзанки.

Звичайно, більшість рішень повинні прийматися в Києві. Від місцевої влади необхідно бажання і пропозиції. До того ж, Житомир має власного депутата у Верховній Раді, який так любив хокей, і міг підняти це питання. Але, схоже, фігурне катання та хокей в Житомирі нікому більше не потрібні.

6 квітня Житомирська обласна федерація фігурного катання на ковзанах запрошує всіх на прощальний виступ з фігурного катання, яке стартує в ТРЦ Глобал в 17:30.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.