В ФОК Житомира знову відкрили льодовий каток

В ФОК Житомира знову відкрили льодовий каток
В самому кінці 2014 року в житомирському у Фізкультурно-оздоровчому комплексі «ФОК» на Кибальчича, 9 відбулося урочисте відкриття льодової ковзанки «Айс Лайн».

Близько сотні гостей, які прийшли на свято, змогли побачити яскраві виступи вихованців обласної федерації фігурного катання на ковзанах, а також повболівати за наших хокеїстів, які провели товариську зустріч. Грали в хокей навіть чиновники, - передає Житомир інфо.

Любителі спорту сподіваються, що "Айс Лайн" не буде зупиняти свою роботу влітку і стане поштовхом для фігуристів і хокеїстів відточувати майстерність і здобувати нові перемоги.

Молода одеська фігуристка 6-річна Діана, готується до відповідального виступу, яким будуть відкривати льодовий каток "Айс Лайн". З тих пір, як в Житомирі в ТРЦ Глобал закрили єдиний каток, Діана разом з іншими юними фігуристами їздили займатися у Вінницю і Київ. Тепер тренування стануть більш доступними.

З перших кроків юні спортсмени закохують в себе публіку. Близько сотні гостей, які прийшли в "Айс Лайн", зачаровано спостерігають, як майстерно кружляють тендітні фігуристки. Діти запевняють - навчитися кататися так само може кожен, головне - мати бажання.

«Хотілося б, щоб і влада міста, і влада області повернулися обличчям до того, що все ж таки будуть спортивні секції і хокейні, і фігурного катання. У нас в Житомирі є багато дітей, молоді, яка є перспективною. Підтримка цього закладу буде дуже бажаною», - каже головний санітарний лікар міста Житомира Олександр Шпита.

Перший заступник міського голови Житомира Сергій Сухомлин впевнений, що таких ковзанок в Житомирі має бути кілька: «Я думаю, коли економічна ситуація в країні дещо зміниться, ми побачимо розвиток і хокею і фігурного катання. А ще хочу закликати всіх грати в хокей, тому що це дійсно дивовижний вид спорту. З одного боку, він вимагає мужності, завзяття, сили, а з іншого боку - це колективна гра. Можна дати волю емоціям, виплеснути весь негатив, який накопичився за тиждень, тому приходьте, відпочивайте, займайтеся спортом».

Катання на ковзанах - це не тільки захоплюючий відпочинок, але й істотна користь для здоров'я, кажуть фахівці, і закликають всіх протягом новорічних вихідних скористатися нагодою і відвідати ковзанку.

«Це дуже корисний вид спорту, підтягується фігура, імунітет виробляється. Дітки практично не хворіють, коли займаються на льоду. Тому запрошую всіх - не тільки дітей, але і дорослих. Тому що займатися фігурним катанням ніколи не пізно і дуже корисно», - каже голова обласної федерації фігурного катання Ірина Устинович.

Знаходиться каток у Фізкультурно-оздоровчому комплексі «ФОК» на Кибальчича, 9. Ціни на катання: в будні дніє - 50 грн., у п'ятницю та вихідні - 60 грн. Для дітей до 12 років - 30 і 40 грн. відповідно. Подробиці по телефону: (050)2518090, (096)1553026.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.