У міській раді придумали, як «здерти» з житомирян більше грошей за гарячу воду і тепло

У міській раді придумали, як «здерти» з житомирян більше грошей за гарячу воду і тепло
Підвищити тарифи на підігрів води та опалення планують у міській раді. Відповідний проект рішення було опубліковано на сайті міської ради. Прийняти його мають на засіданні виконкому.

Гаряча вода та опалення подорожчають вже з учорашнього дня – тобто з 1 квітня.
Таке рішення мають прийняти з посиланням на постанову Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

Нові ціни, які мають погодити із виконкомом, будуть наступними:
Для потреб бюджетних установ підігрів води в опалювальний сезон буде коштувати 58 грн. 69 коп. за 1 куб.м; в міжопалювальний сезон – 46 грн. 95 коп. за 1 куб.м. Опалення – 19 грн. 06 коп. за 1 кв.м загальної приведеної площі на місяць впродовж опалювального сезону. Опалення – 978 грн. 14 коп. за 1 Гкал фактично спожитої теплової енергії (при застосуванні приладів обліку теплової енергії);

Для потреб інших споживачів підігрів води буде коштувати в опалювальний сезон – 58 грн. 69 коп. за 1 куб.м, в міжопалювальний сезон – 46 грн. 95 коп. за 1 куб.м. Опалення – 19 грн. 05 коп. за 1 кв.м загальної приведеної площі на місяць впродовж опалювального сезону. Опалення – 978 грн. 14 коп. за 1 Гкал фактично спожитої теплової енергії (при застосуванні приладів обліку теплової енергії).

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.