Депутати не перейменували Московську у вулицю Небесної сотні

Депутати не перейменували Московську у вулицю Небесної сотні
Депутати не проголосували за те, щоб перейменувати вулицю Московську на вулицю Небесної сотні.

За це рішення проголосували лише 24 депутати, рішення прийнято не було. Голосування було поіменним, список тих, хто не проголосував за це рішення, незабаром буде оприлюднено.

Депутат Сергій Мірошников прозвітував, що комісія, яка працювала над питанням перейменування вулиці, прийшла до висновку, що вулицю треба перейменувати.

Мірошников попросив продовжити роботу комісії на 2 місяці, щоб пропрацювати перейменування іще 22 вулиць, які носить радянські назви.
Натомість депутат Олег Єлісеєв просив не перейменовувати саме Московську.

«Ми не зменшимо вагу вшанування, якщо це буде не Московська, а якась інша», - заявив Єлісеєв.
Депутат також кажуть, що треба прислухатись до громади. За словами Стрякіної, люди хочуть закласти сквер, а не перейменовувати вулицю.
«Національну напругу не треба підсилювати. Завтра будемо шукати, яку вулицю у Московську перейменувати», - заявила Стрякіна.

Також із трибуни виступила Леонченко, яка заявила, що в питанні перейменування вулиці треба слухати громаду міста. На її думку, в даному випадку цього не було зроблено.

Цимбалюк запропонувала, щоб повторно перейменування Московської розглянули під час роботи комісії, яка буде розглядати питання інших 22 вулиць.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.