В Житомирі міська влада зробили перший крок для створення індустріального парку

В Житомирі міська влада зробили перший крок для створення індустріального парку
Житомирському міському раді буде запропоновано розглянути питання «Про проведення роботи по створенню індустріального парку». Про це повідомляється в однойменному проекті рішення міськради, опублікованому на його сайті.
Згідно з проектом пропонується:

Управління регулювання земельних відносин міськради спільно з управлінням містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міськради в термін до 1 листопада 2014 провести підготовчу роботу з вибору земельної ділянки, приведення його до вимог Закону України «Про індустріальні парки» та отримання від уповноважених державних органів необхідних документів для затвердження Концепції індустріального парку.

Утворити робочу групу для розробки Концепції індустріального парку.

Департаменту економічного розвитку міськради організувати підписання Угоди про співпрацю з Державною бюджетною установою «Житомирський регіональний центр з інвестицій та розвитку» Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України для надання допомоги в розробці Концепції та супроводі індустріального парку.

Департаменту економічного розвитку міськради у співпраці з Державною бюджетною установою «Житомирський регіональний центр з інвестицій та розвитку» Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України організувати діяльність робочої групи та розробити у двомісячний строк Концепцію індустріального парку для затвердження Житомирською міською радою.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов'язків.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.