Житомир просить у Міноборони 80 га землі для будівництва індустріального парку

Житомир просить у Міноборони 80 га землі для будівництва індустріального парку
У разі якщо Міноборони відгукнеться на прохання Житомирської міської ради та виділить під розширення індустріального парку 80 гектарів землі, його площа складе 102 гектарів.

Сюди проведуть комунікації - вартість підводки, а це 15 мільйонів гривень рівними частинами оплачувати міської ради, держбюджету, інвестори (рівними частинами від кількості інвесторів).

Перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин анонсує входження в цей індустріальний парк 30-40 інвесторів. Створення в Житомирі індустріального парку стане потужним стимулом для залучення інвестицій.

Наприклад, вже ведуться переговори з двома європейськими підприємствами, які виробляють сонячні панелі. Також буде багато охочих перевести бізнес із зруйнованого Росією українського Донбасу.

Один гектар землі житомирського індустріального парку приводить від 1 до 5 мільйонів доларів інвестицій і створює 20-50 робочих місць. Все буде залежати від масштабів виробництва, окупності, оборотів, які будуть мати підприємства, які прийдуть в цей парк.

Як повідомляв «Журнал Житомира», 24 вересня депутати міськради проголосували за створення індустріального парку в Житомирі.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.