Міськрада запрошує житомирян на громадське обговорення

Міськрада запрошує житомирян на громадське обговорення
Житомирська міська рада запрошує житомирян взяти участь у громадському обговоренні на тему залучення замовників на будівництва (реконструкцію) до пайової участі у розвиток інфраструктури міста, визначення розміру пайових внесків, порядку висновку договорів і сплати коштів до міського бюджету.
Про це йдеться в оголошенні, опублікованому на сайті міськради:

Оголошення про проведення громадського обговорення

29 серпня 2014 в 10.00 в залі засідань міської ради (площа ім. С.п.корольова, 4/2) відбудеться громадське обговорення проекту регуляторного акта «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 19.12.2012 № 559 «Про Порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури. Житомира».

Будуть обговорюватися питання залучення замовників на будівництва (реконструкцію) до пайової участі у розвиток інфраструктури міста, визначення розміру пайових внесків, порядку висновку договорів і сплати коштів до міського бюджету.

З проектом регуляторного акта можна ознайомитися на сайті Житомирської міської ради в розділі «Регуляторна діяльність».

З питань громадського обговорення звертатися в управління капітального будівництва міської ради за телефоном 44-57-16, Будяковський Сергій Віталійович.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.