У Житомиртеплокомуненерго розповіли про ступінь готовності до старту опалювального сезону

У Житомиртеплокомуненерго розповіли про ступінь готовності до старту опалювального сезону
«На сьогоднішній день завершено масштабні роботи з заміни тепломережі по вул. Михайлівській, вул. Вітрука і підходять до свого завершення роботи по вул. Шевченка. Щодо котелень - зараз закінчено капітальний ремонт на РК-4, ЖК-7», - інформує прес-секретар підприємства Наталія Невмержицька.

Тим часом, за її словами, тривають роботи на РК-6, РК-10, РК-11 і на котельнях за адресами: ул.Максютова, 15, вул. Домбровського, 30 Як відомо, остання бере навчаючись в інвестиційному проекті «ДемоУкраина», комунальне теплопостачання». Він передбачає комплексну модернізацію всієї системи опалення навколо котельні по вул. Домбровського, 30, включаючи установку нових конденсаційних газових котлів та встановлення індивідуальних теплових пунктів (ІТП) у п'яти житлових будинках розташованих по вул. Домбровського№:№24, 26, 28, 30 та вул. Сікорського, 4 відповідно.

Ці ІТП будуть використовуватися тільки для постачання тепла, оскільки в будинках вже встановлені газові колонки для забезпечення гарячого водопостачання.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.