На стадіоні «Спартак» у Житомирі реконструйовано спортивний майданчик за 400 тис. грн

На стадіоні «Спартак» у Житомирі реконструйовано спортивний майданчик за 400 тис. грн
На стадіоні «Спартак» у Житомирі за обласні та спонсорські кошти реконструювали спортивний майданчик з штучним покриттям.

Про це «Журналу Житомира» розповіли в Житомирській ОДА.

25 листопада у відкритті оновленого споруди брали участь обласні чиновники, голова комітету ветеранів спорту Житомирської обласної федерації футболу Віктор Радушинский та в. о. директора Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Юрій Романов.

«За рахунок власних коштів (близько 40 тис. грн), залучаючи спонсорів, колективу позашкільного закладу вдалося прокласти на спортивному майданчику подушку під покриття. З обласного бюджету на реконструкцію цього об'єкту було направлено 393 тис. грн. У цю суму входить також і благодійна допомога від депутата обласної ради Олега Карпеки, який надав 25 тис. грн», - прокоментувала директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь.

В. о. директора Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Юрій Романів, спілкуючись з журналістами, також повідомив, що через два тижні буде замінено та огорожу навколо спортивного майданчика. На ці цілі будуть освоєні кошти установи та спонсорів.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.