Житомирянин збирає «лайки», щоб виграти 100 тис. грн для стадіону «Спартак»

Житомирянин збирає «лайки», щоб виграти 100 тис. грн для стадіону «Спартак»
Проект житомирянина Юрія Жуковського бере участь в конкурсі стартапів Idea-X від Nescafe.

"Зараз проходить конкурс стартапів від Nescafe. Я подав проект. Проект для Спартака. Споруда workout майданчики, єдиною нормальною майданчика на ціле місто", - написав у себе на сторінці Facebook Юрій Жуковський, заступник директора ДЮСШ "Полісся".

Проект передбачає будівництво спортивної професійного майданчика для workout в Житомирі. Будівництво майданчика дасть можливість професійно займатися молоді і буде у вільному доступі для людей, які займаються масовим спортом або звичайною фізкультурою.

Для майданчика вже виділено місце на стадіоні Спартак у центрі міста. Зонування і функціонал майданчики розробляли воркаутеры з всеукраїнської організації "Street workout Ukraine", головою якої є Денис Мінін.

"Оздоровлення і забезпечення активним дозвіллям населення - основна мета. Сьогодні прийшов час інвестувати в здоров'я, а не ліки. Майданчик-це крок до перемог. Це шанс замінити алкоголь і наркоманію спортом, показуючи приклад людей, які займаються спортом. Дай шанс Житомиру. Дай можливість молоді", - йдеться в описі проекту.

Юрій закликає житомирян голосувати за проект на сайті Nescafe. Таким чином у міста з'явиться можливість виграти 100 000 гривень і побудувати на стадіоні "Спартак" сучасну майданчик для тренування.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.