Під Житомиром замінили 32 метри водопроводу діаметром 600 мм

Під Житомиром замінили 32 метри водопроводу діаметром 600 мм
На магістральному трубопроводі холодного водопостачання діаметром 600 мм в районі с. Станишівка виникла аварійна ситуація, внаслідок чого споживачі промислової зони Житомира та смт. Новогуйвинськ відчули незручності у забезпеченні послугами водопостачання.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє управління комунального господарства Житомирської міської ради.

Після проведення відповідними службами КП «Житомирводоканал» обстеження місця пошкодження було прийнято рішення про проведення повної заміни 32,0 м. ділянки зазначеного водопроводу, із-за значної його зношеності та руйнування внаслідок корозії (знаходиться в експлуатації більше 20 років).

У зв'язку зі значним обсягом та складністю ремонтних робіт, 28 січня бригадою КП «Житомирводоканал» розпочато роботи з ліквідації пошкодження та виконання в першу чергу підготовчих робіт по повній заміні аварійної ділянки водопроводу, який проходить під проїжджою частиною автомобільної дороги.

Станом на 13 годину 30 січня основні роботи завершені, повне відновлення водопостачання споживачів промислової зони Житомира та смт Новогуйвинськ заплановано здійснити до 20.00.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.