Міськрада розподілив 32 млн грн з ще не прийнятого бюджету розвитку Житомира

Міськрада розподілив 32 млн грн з ще не прийнятого бюджету розвитку Житомира
Під час розгляду питання про внесення змін в рішення від 29.01.2015 року «Про міський бюджет на 2015 рік» депутати розподілили 32 млн. грн. з ще не прийнятого бюджету розвитку міста.

За це рішення на сесії Житомирської міськради 11 березня проголосував 41 депутат із 50 присутніх у сесійній залі.

З виділенням «частинами» грошей з бюджету розвитку не погоджувалася екс-заступник екс-мера Дебоя Наталія Леонченко.

«Давайте зберемо окрему сесію, приймемо Програму соціального і економічного розвитку, і тоді вже будемо розглядати бюджет (розвитку)», - запропонувала Наталія Леонченко.

Вона попросила запросити начальника управління капітального будівництва, щоб він пояснив об'єкти у представленому переліку, де в розділ «Дошкільні заклади» включений ремонт 8 поверху готелю «Житомир». Начальник управління Дмитро Болейко пояснив це технічною помилкою. Але ця відповідь Наталію Леонченко не задовольнив.

Під час перепалки щодо виділення грошей на ремонт поверху готелю «Житомир» неодноразово згадувалися переселенці, які там живуть, а Леонченко дорікали в тому, що вона «регіоналка». В результаті депутати голосували за те, щоб гроші на готель «Житомир» були прописані окремим рядком - 38 «за».

Депутат Борис Буряченко нагадав, що всі пропозиції були обговорені на комісія і навіть після прийняття рішення у бюджеті розвитку залишиться ще понад 100 млн. грн. Його колега по бюджетної комісії Андрій Лилик пояснював, що в переліку - об'єкти, які не були завершені в 2014 році.

«Ми зараз рекомендуємо голосувати за той залишок грошей, який є перехідним з 2014 року в 2015-му», - сказав Лилик.

Секретар міськради Любов Цимбалюк повідомила, що Програму соціального і економічного розвитку Житомира і бюджет розвитку будуть приймати на наступній сесії міськради.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.