Комісія з безпеки руху проголосувала за встановлення шлагбауму на Михайлівській

Комісія з безпеки руху проголосувала за встановлення шлагбауму на Михайлівській
26 березня в Житомирській міській раді відбулося засідання комісії з безпеки руху. Зокрема, у порядку денному було питання про перекриття пішохідної вулиці Михайлівській.

Відповідний проект рішення був винесений на розгляд виконавчого комітету 18 березня. Втім, тоді члени міськвиконкому вирішили відкласти його розгляд на два тижні, перш ніж вивчивши на комісії. Представника ДАІ на комісії не було. Тому про дорожніх знаках поблизу Михайлівської доповідала начальник управління транспорту і зв'язку Житомирської ради.

Подорожна тетяна повідомила, що з 2006 року з боку Лятошинського стоїть знак, який повністю забороняє в'їзд на Михайлівську. На бетонні клумби водії теж не реагують - або відсувають або об'їжджають через тротуар.

Заступник начальника управління комунального господарства Житомирської міської ради Віталій Шевчук зазначив, що з боку пер. Скорульського є заїзд на Михайлівську для легкових автомобілів. А ось вантажівка не пройде в арку біля колишнього військкомату з Київської: "Будуть проблеми з вивезенням сміття і в першу чергу ті бетонні клумби будуть розсовувати самі комунальні служби. Єдиний вихід це встановлення автоматичного обмежувального пристрої", - каже Шевчук.

Деякі з членів комісії відзначили, що в проекті реконструкції Михайлівської вже заплановано перекриття цієї вулиці автоматичної обмежувальної конструкцією, тому не варто поспішати ставити шлагбаум, а краще почекати ще рік.

Однак, за словами члена виконкому Костянтина Суського, це питання слід вирішувати негайно, а не чекати реконструкції: "Скільки ще чекати? Рік? Два ми Всі розуміємо, що поки що в міському бюджеті немає коштів на реконструкцію і невідомо, коли будуть. Тому перекривати Михайлівську треба зараз, а не тоді, коли вже буде пізно і хтось постраждає", - говорить Суський.

Підсумовуючи, заступник міського голови Євген Демчик, зазначив, що проблема існує, громадськість обурена, ДАІ не працює і попросив підтримати перекриття Михайлівській. Комісія проголосувала за встановлення тимчасового шлагбаума і вже на наступному виконкомі вона надасть свої рекомендації.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.