ТТУ Житомира закриває тролейбусний маршрут в Гідропарк, не питаючи думки громадськості

ТТУ Житомира закриває тролейбусний маршрут в Гідропарк, не питаючи думки громадськості
КП "Житомирське Трамвайно-тролейбусне підприємство" одноосібно в особі в. о. начальника підприємства Олега Таможского прийняло рішення закрити тролейбусний маршрут №5-А "Богунія - Гідропарк", після недовгої роботи.

Про це "Журналу Житомира" стало відомо з опублікованого у Facebook листи від Таможского на ім'я начальника управління транспорту Житомирської міськради Тетяни Подорожней. В опублікованому в Інтернеті документі Таможский пише, що за час роботи маршрут показав себе як збитковий, і наводить приклад підписану головним бухгалтером, Таможским і його дружиною таблицю аналізу прибутковості маршруту, згідно з якою його собівартість у годину складає 92,8 грн, а виручка за годину роботи становить від 23 до 46 грн.

Не встигли житомиряни звикнути до нового маршруту як ЖТТУ його вже закриває і як завжди без думки громадськості. Як завжди ніхто не поцікавився у городян - пасажирів, потрібно приймати таке рішення. Ситуація нагадує запуск електрички "Житомир-Київ-Житомир". Запустили, вирішили що збиткова і скасували. Не зробивши нічого щоб підняти пасажиропотік, якщо пред'явлені дані про нього взагалі відповідали дійсності.

Зазначимо, що на одній з останніх прес-конференцій заступник мера Євгена Демчика журналіст "ЖЖ" передавав колективну прохання читачів сайті зробити маршрут №5-А "Богунія - Гідропарк" цілорічним і продовжити його від Панчішної фабрики до Ялинка. Демчик повідомив, що його про це просили і інші житомиряни, і публічно заявив, що прохання буде виконано.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.