Влада Житомира займеться благоустрійом та впорядкуванням територій біля РАГСу

Влада Житомира займеться благоустрійом та впорядкуванням територій біля РАГСу Благоустрій та впорядкування територій Житомира, в тому числі і території, прилеглої до РАГСу. Такі першочергові завдання міської влади Житомира.

«Це місце має бути світлим та урочистим», - зауважує заступник міського голови Микола Боровець, а натомість: «Я вам скажу чесно: у сільських клубах обрядові салони виглядають краще, ніж у нас, в обласному центрі. Крім того, є ще одне питання: стоянка біля РАГСу. Я просив би терміново вивчити це питання: чия ця стоянка і кому вона належить».

Міська влада Житомира вже найближчим часом збирається активно попрацювати над благоустроєм території РАГСу: «Ми з тієї території будемо робити таку прилеглу до РАГСу територію, де буде вільна площадка – щоб, коли приїде весілля, його можна було там гарно зустріти і провести в приміщення. Щоб усе це було культурно. А то не можна доїхати до РАГСу, бо там на площадці стоянка транспорту, де хтось заробляє гроші. І там ми також будемо наводити порядок» – поділився планами Микола Боровець.

Источник: http://news.city.zt.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.