Мер Житомира хоче зробити з переходу «підземний ринок»?

Мер Житомира хоче зробити з переходу «підземний ринок»?
Житомирський міський голова Володимир Дебой має намір перетворити підземний перехід, що знаходиться в «Панчішна фабрика», на ще одну торгівельну точку.

В ідеалі це має виглядати приблизно, як підземні переходи в київському метро, що кишать дрібними торговцями. Наразі сміливих підприємців, які готові окультурити це «злачне» для крадіїв та наркоманів місце не знайшлося.

«Ми збираємося зайнятися підземним переходом. Шукаємо підприємців, які б хотіли там займатися торгівлею», - сказав Володимир Дебой

34 – річний підприємець Віталій не бачить резону у такій ідеї. Перехід знаходиться в недалекому сусідстві від ринку. Крім того, через нього проходять явно не такі потоки людей, як у київському метро.

«Робити торгівельну точку ради проданого одного гулівера не має сенсу. Крім того, я думаю, що якщо міська влада дозволить нам торгувати там, нас зобов’яжуть його відремонтувати, а це кошти не малі. Перехід розсипається по частинах», - сказав Володимир

Магістантка Людмила, яка живе в мікрорайоні «Панчішна фабрика» до ідеї міської влади ставиться нейтрально, для неї головне аби ходити через перехід було безпечно.

«Дуже страшно ходити переходом. Щоб там не зробили, але якщо можна буде спокійно ходити, то це буде добре. А чи торгуватимуть, чи ні мені все рівно»,- говорить Людмила.

У минулого році на початку червня жителі мікрорайону «Панчішна фабрика» провели акцію «За безпеку пішоходів», приводом до якої послужила чергова трагедія – загибель 23-річного юнака внаслідок страшного ДТП, що трапилося на початку травня в районі єдиного в місті підземного переходу біля Панчішної фабрики. Вони вимагали від влади відремонтувати єдиний в місті підземний перехід. У тексті звернення до влади говорилося про те, що єдиний в місті підземний перехід, розташований на даній ділянці дороги, доведений до жахливого стану. Пішоходи не наважаються користуватися ним не тільки вночі, а й навіть і вдень. Такий стан справ змушує їх обирати більш небезпечний шлях через дорогу, що неодноразово призводило до людських жертв.

Источник: http://zhzh.info

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.