Мер Житомира Дебой обіцяє відремонтувати «жахливий» об’єкт у центрі міста

Мер Житомира Дебой обіцяє відремонтувати «жахливий» об’єкт у центрі міста
Влада Житомира планує здійснити ремонт Будинку дитячої та юнацької творчості на майдані Корольова після офіційного висновку відповідної комісії.

Про це заявив мер Житомира Володимир Дебой.

«Наразі триває обстеження, і після офіційного висновку відповідних служб ми визначимося, що там треба робити, - сказав він. – Стан цієї будівлі, принаймні зовні, дійсно жахливий. Будинок протягом багатьох років був залишений без уваги міської влади. Коли я прийшов на посаду міського голови і дізнався, що це власність міста, мені стало жахливо неприємно. Тиждень тому я дав доручення провести його обстеження для того, щоб зрозуміти, в якому стані знаходиться це приміщення і які роботи там потрібно здійснити».

Володимир Дебой також зізнався, що йому прикро, що депутати міської ради частіше ставлять питання про приватизацію об’єктів замість того, щоб думати, як зберегти комунальну власність міста.

«Можна дорозпродаватись до того, що не буде де розмістити соціальні служби, відкрити дозвільний центр, не буде приміщення для тренування дітей-спортсменів», - зазначив міський голова.

Також Володимир Дебой висловив сподівання, що наступного року доб'ється виділення державних коштів на завершення будівництва музикальної школи на Михайлівській вулиці та для ремонту приміщення інфекційного відділення другої міської лікарні, де «протікає дах і сиплеться штукатурка».

Источник: http://zhitomir.info

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.