Дебой почує думку кожного стосовно Ботанічного саду

Дебой почує думку кожного стосовно Ботанічного саду
Під час брифінгу у перерві засідання сесії міської ради Житомирський міський голова Володимир Дебой висловив свою позицію та прокоментував питання, підняті депутатами на початку засідання. Зокрема, і щодо земельної ділянки за адресою вул. Корольова, 39.

Керівник міста зазначив, що не хоче, аби навколо цього питання продовжувалися спекуляції. Адже долю цієї землі вирішить громада міста шляхом публічного обговорення - стверджує прес-служба мерії.

- Рішенням минулої сесії ми прийняли земельну ділянку за адресою вул. Корольова, 39 у власність міста. І лише після громадських слухань буде визначено її функціональне призначення. Я прислухаюсь до думки громади. Якщо знайдеться інвестор, який вкладе кошти у те, щоб облаштувати там паркову зелену зону чи аквапарк, я його підтримаю. Якщо буде йти мова про цивілізований бізнес, але із благоустроєм ділянки і публічним обговоренням цього питання, думаю, депутатський корпус і це підтримає. Долю ділянки вирішуватиме громада шляхом публічних обговорень» – зазначив мер Володимир Дебой.

Також міський голова закликав депутатів не проводити політиканства щодо цього питання, натомість зробити корисне і необхідне для цієї землі – долучитися до загальноміського місячника із благоустрою і навести елементарний порядок на земельній ділянці за адресою вул. Корольова, 39, - повідомляють на сайті мерії.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.