У Житомирі добудовують будинок в якому можна купити квартири в кредит під 16% річних

У Житомирі добудовують будинок в якому можна купити квартири в кредит під 16% річних
Як уже повідомлялося, у Житомирській області реалізується програма „Доступне житло”, учасниками якої можуть стати громадяни, що перебувають на квартирному обліку.

За її умовами держава бере на себе оплату 30% вартості житла. 70% вартості житла громадянин повинен сплатити самостійно. Таким чином, вартість 1 квадратного метра площі для учасників програми „Доступне житло” складає 4157 грн. У рамках програми можна отримати кредит у розмірі до 50% вартості житла в „Ощадбанку” під 16% річних.

Про це портал нерухомості та благоустрою ZThata повідомило управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації

Увазі житомирян, які виявлять бажання придбати квартири за програмою „Доступне житло”, пропонується 9-поверховий 178-квартирний будинок за адресою: проїзд Івана Богуна, 5 у мальовничому районі міста – Корбутівці. Окрім всієї необхідної інфраструктури – школа, стадіон, магазин, навчальні заклади – мешканці будинку матимуть гарний вид з вікна на річку Тетерів, чисте повітря і можливість прогулюватися алеями Гідропарку, який знаходиться в 10 хвилинах пішої ходи.

Потенційним мешканцям будинку пропонуються 1, 2, 3-кімнатні квартири, загальною площею від 48 м2. У квартирах встановлюються металеві вхідні двері, металопластикові вікна, лічильники холодної та гарячої води. Будівництво веде відома в Україні компанія „Київміськбуд”, яка використовує екологічно чисті матеріали та сучасні енергозберігаючі технології.

Суттєвою перевагою будівлі є сучасне планування, дахова котельня, а також паркінг на 36 машиномісць.

Ті, хто бажає поліпшити свої житлові умови, можуть придбати житло у цьому сучасному, комфортному будинку, який буде споруджено до кінця року.

Більш детальну інформацію можна отримати за адресою: м. Житомир, вул. Черняховського, 12а, тел. 42-25-12 (“Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву”).

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.