Директор Житомирського музею Космонавтики заявляє, що планетарій будують з значними порушеннями

Директор Житомирського музею Космонавтики заявляє, що планетарій будують з значними порушеннями
Директор Житомирського музею Космонавтики ім.. С.П. Корольова - Ірина Дячук, до якої звернулась журналістка Союз-ТВ нарешті висловила свою позицію щодо зупинки будівництва планетарію.

За її словами затримка будівництва виникла через низку порушень, яку у документації забудовника знайшов її заступник з питань будівництва – Олег Панченко.

- У мене працює заступник з будівництва, до речі рекомендований підрядником. І він знайшов дуже суттєві порушення та офіційно надав мені таку інформацію.

Моя позиція така – що це професійне питання, його має вирішувати компетентна комісія професіоналів, куди повинні увійти будівельники. Якщо вони будуть вважати, що все зроблено, та саме головне – безпечно, що для мене дуже важливо, бо ми будуємо все-таки приміщення, у якому будуть люди, тоді не має проблем - я відразу підпишу всі акти, заявила Ірина Дячук.

А поки директор музею звернулась до влади, з проханням створити спеціальну комісію. До того часу вона відмовляється ставити свій підпис під звітами будівельників.

На круглий стіл вона проігнорувала запрошення через те, що у ньому не вказали назви музею і «занадто розмито» зазначили тему. Хоча загалом музей налаштований до вирішення питань без конфліктів, зазначила Дячук.

Підрядником виступає науково-виробнича асоціація «Житомирський моноліт», яку очолює Володимир Нікулін – Заслужений будівельник України, почесний громадянин міста Житомир, ініціатор і учасник створення музею Космонавтики, людина за участі якої у Житомирі побудовано багато потужних архітектурних споруд. Володимир Нікулін бере безпосередню участь у будівництві планетарію та є ініціатором його створення.

Нагадаємо у Житомирі з 17 вересня по сьогоднішній день зупинилось будівництво другої черги музею Космонавтики, з спорудженням планетарію. 5-го жовтня група журналістів вже намагалася поспілкуватися з директором музею Космонавтики, пані Ірина Дячук, однак вона направила замість себе завідуючу з відділом культмасової роботи музею космонавтики С. П. Корольова - Ірина Вишневецька.

Пані Ірина Вишневецька представилась працівником по зв’язках з громадськістю та сказала що не готова зараз спілкуватися та надавати будь-які відповіді, та попросила почекати два тижні, бо вона не готова.

На днях громадськість Житомира збирала круглий стіл для обговорення цієї проблеми. Директор Житомирського музею Космонавтики ім.. С.П. Корольова – Ірина Дячук відмовилась приймати участь у круглому столі, так як вона не зрозуміла про який музей Космонавтики йшлося у запрошення.

Система Orphus
Комментарии
AmberIS 1 ноября 2011 17:13
«Ірина Дячук відмовилась приймати участь у круглому столі, так як вона не зрозуміла про який музей Космонавтики йшлося у запрошення.»

Перед тим як вірити на слово журналістам ознайомтеся з текстом листа до директора Музею космонавтики ім. С. П. Корольова і її повною відповіддю:
http://blog.cosmosmuseum.info/
Правда ж неочікуване трактування і виривання з контексту?
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.