«Житомирські ласощі» будують новий цех площею 11 тисяч м. кв.

«Житомирські ласощі» будують новий цех площею 11 тисяч м. кв.
«Житомирські Ласощі» розпочали будівництво нового цеху площею понад 11 тисяч квадратних метрів. На його території заплановано встановити сучасні виробничі лінії.

Запуск нового цеху створить понад 500 додаткових робочих місць та забезпечить ще більш комфортні умови праці для всіх робітників фабрики. Запуск нових ліній збільшить можливість випуску продукції вдвічі. Це дозволить компанії «ЖЛ» вийти на принципово новий рівень обсягів виробництва. Окрім виробничих приміщень в новій будівлі заплановано розміщення лабораторій, об’єктів соціальної інфраструктури та тренажерного залу.

«Будівництво та запуск виробничих ліній з новими для України технологіями - це ще один крок до мети компанії стати провідним виробником кондитерських виробів», - кажуть у прес-службі підприємства.

Довідково:

ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 – ЗАО «Житомирські Ласощі») засновано в 1944 році. Фабрика займає 5-е місце за обсягами виробництва. Система менеджменту якості виробництва підтверджена сертифікатом ISO 9001:2000.

Система безпеки виробництва харчових продуктів підтверджена сертифікатом ISO 22 000. На сьогодні в компанії ТДВ «ЖЛ» працює більше 2000 співробітників. Асортимент продукції налічує близько 230 позицій, серед яких різні види цукерок, печиво та вафлі.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.