У Житомирі недобудований будинок на Івана Богуна двічі прийматимуть у експлуатацію?

У Житомирі недобудований будинок на Івана Богуна двічі прийматимуть у експлуатацію?
На офіційному сайті Житомирської облдержадміністрації опублікований чималий перелік обіцянок, які обласна влада планує втілити у життя продовж 2012 року. Прес-служба ЖОДА назвала це "Анонсів добрих справ на Житомирщині у 2012 році".

Амбітні проекти і гучні цифри викликають багато сумніву. Відмітимо наприклад 1 факт - на початку 2012 року обласна влада гучно заявляла, що 29 січня був зданий у експлуатацію будинок на Івана Богуна (Корбутівка). Втім, як переконались житомиряни - у не добудованому будинку, який нібито прийнято у експлуатацію сьогодні жити не можливо.

Нагадаємо, 8 січня прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації оприлюднила звіт «Житомирщина у 2011 році: цифри і факти».

Зокрема у ньому було наступне: "Зведено 122-квартирний житловий будинок на розі вулиць Лесі Українки і Перемоги та 178-квартирний житловий будинок по проїзду Івана Богуна у Житомирі."

Згодом, 12 січня на одному з Житомирських каналів у відеосюжеті прозвучало: "Довгобуд на Івана Богуна здали у експлуатацію 29 грудня, - заявляє Павло Шестопалов, керівник державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву".

Сьогодні, у "Анонсі добрих справ на Житомирщині у 2012 році". зазначається: "14. Намічено ввести в експлуатацію 122-квартирний житловий будинок на розі вул. Лесі Українки і Перемоги та 178-квартирний житловий будинок по проїзду Івана Богуна у Житомирі. До речі, на останньому було використано у повному обсязі 905,0 тис. гривень, які область отримала за програмою «Доступне житло»."

Виходить, що один і той самий будинок по проїзду Івана Богуна у Житомирі двічі здаватимуть у експлуатацію? А може і тричі?

Автор статьи: Сергій Харчук

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.